noscript image for google
2731029813 6944574111, 6982722894 Ταυγέτου & Αναπήρων 12 / Σπάρτη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΑΣ & ΣΙΑ
Αποφράξεις & Απολυμάνσεις Σπάρτη

Η εταιρεία μας “Ιωάννης Τούμπουρας & ΣΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Σπάρτη Λακωνίας και διατηρεί υποκατάστημα στην Παιανία Αττικής,  δραστηριοποιείται για περισσότερα 15 χρόνια στον χώρο των αποχετεύσεων προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λακωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο και μεγάλο στόλο βαρέων και μη μηχανημάτων καθώς και ένα άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τις αποχετεύσεις καθώς και με τις απολυμάνσεις. 

Πιο αναλυτικά αναλαμβάνουμε καθαρισμό δεξαμενής νερού, καθαρισμό στεγανών, καθαρισμός αντλιοστασίων, απόφραξη φρεατίων, εργασίες βιολογικού, εκκένωση βόθρων, συντήρηση αποχετευτικών ομβρίων αγωγών, συντήρηση δικτύου αποχέτευσης, απολυμάνσεις, καθαρισμοί διυλιστηρίων, ενοικίαση χημικών τουαλετών κ.α.

 


 

 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μικρού ή μεγάλου έργου και κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες.

Ο επαγγελματισμός μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση, ο σύγχρονος στόλος αυτοκινήτων καθώς και οι αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρουμε αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας μας ξανά προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος μας είναι αφενός να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και σε άλλους τομείς που αφορούν την αποχέτευση και αφετέρου να ενεργούμε αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τους πιο σύγχρονους τρόπους για την αποκατάσταση των ζητημάτων που αφορούν στην αποχέτευση.

 

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο Στόλος μας αποτελείται από:
- 3 μεγάλα αποφρακτικά μηχανήματα ( Μ.Ε ) των 8 τόνων με σωληνώσεις διαμέτρου από 20 έως 50 πόντους με δυνατότητα κάλυψης αποστάσεων έως 300 μέτρα,
- 4 μικρά αποφρακτικά μηχανήματα με σωληνώσεις διαμέτρου έως 20 πόντους και κάλυψη έως 50 μέτρα
- 2 βυτιοφόρα λυμάτων με ειδική Άδεια ΦΔΧ των 27, 20 και 15 κυβικών αντίστοιχα
- 1 μηχάνημα κοπής ριζών σε αγωγό
- 1 πιεστικό μηχάνημα νεροβολής σωληνώσεων
- 1 μηχάνημα για στεγνό καθάρισμα με ρεύμα, βαρέα μηχανήματα VΑCall (εργασίες Διυλιστηρίων) 
- φορτηγά μηχανήματα με ειδική άδεια ΦΔΧ εκτέλεσης μεταφορικών έργων κ.α. 
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρία μας διαθέτει μία πλειάδα πελατών καλύπτοντας μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών στον χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων όπως η ΔΕΥΑΜ ΓΥΘΕΙΟΥ, Κέντρο Υγείας Γυθείου, ΔΕΥΑΜ ΣΠΑΡΤΗΣ, Πολυκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης και της Τρίπολης, Ξενοδοχεία & Εστιατόρια σε Οίτυλο – Λιμένι – Γερολιμένα – Μαυροβούνι – Γύθειο, Διυλιστήρια σε Ασπρόπυργο – Ελευσίνα και Μέγαρα (ΕΛΠΕ , MOTOR OIL κ.α. ) , ΑΛΕΑ Ελαιοτριβείο και πολλές ακόμα επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η εταιρία μας δίνοντας απόλυτη προσοχή στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών μας καταρτίζει και εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό της εξασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια σε εργαζομένους και πελάτες. 

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί επαρκώς σε Ειδικά Σεμινάρια της ΙΒΙΠΕ – ΣΕΒ ( Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης - Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) Επίσημο Φορέα Πιστοποίησης διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και το Υπουργείο Ανάπτυξης στην Αθήνα ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1980.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα είμαστε άμεσα κοντά σας προσφέροντάς σας εγγυημένες υπηρεσίες.